Enter your keyword

Retourneren
Bij Studio Z11 mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Mocht je aankoop toch niet geheel aan je verwachtingen voldoen mag je de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen. Wel moeten de artikelen compleet, ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De artikelen mogen niet uit de verpakking zijn gehaald.

Artikelen die je niet retour kan sturen zijn de persoonlijk gemaakte slingers of andere producten die wij speciaal voor jou hebben gemaakt.

 

Hoe werkt het terugsturen?

  1. Stuur een e-mail naar info@studioz11.nl met daarin welk artikel je wilt retourneren en wat de reden is dat je het artikel wilt terugsturen.
  2. Je krijgt van ons een bevestiging met daarin een retournummer.
  3. Print de bevestiging uit en vermeld daarop het bankrekeningnummer met naam van de begunstigde waar wij het orderbedrag naar kunnen terugstorten.
  4. Verpak de artikelen netjes, pakketten die ondeugdelijk zijn verpakt en daardoor bij aankomst zijn beschadigd kunnen wij niet aannemen.
  5. Stuur je pakket voldoende gefrankeerd naar:     Studio Z11, Hoekweg 8, 1619 EA te Andijk
  6. Stuur alles binnen de zichttermijn van 14 dagen retour. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening.
  7. Na ontvangst, maken wij het orderbedrag (excl. verzendkosten) zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen aan je over.

 

Onvoldoende gefrankeerd
Studio Z11 accepteert retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Als dit het geval is zullen de kosten in mindering worden gebracht op het orderbedrag dat wordt gecrediteerd.


Let op!

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Studio Z11 niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een track&tracecode en bewaar deze goed.