Enter your keyword

Ons bestelsysteem
Je kunt artikelen aan je shopping bag toevoegen door te klikken op de knop “In Winkelmand” bij elk artikel. Bij sommige artikelen dien je eerst een kleur te kiezen. Tijdens het shoppen kun je altijd naar je bestelling kijken in de Shoppingbag (rechtsboven).  Als je een artikel wilt verwijderen, dan kan dit eenvoudig door op het kruisje te klikken bij het betreffende artikel. Zodra je een definitieve keuze hebt gemaakt druk je op de knop bestellen, waarna je het bestelformulier invult.

Betaling
Prijzen in de webshop zijn inclusief BTW, je komt dus niet voor verrassingen te staan bij het afrekenen. Betalingen binnen studioz11.nl gebeuren altijd binnen een beveiligde betaalomgeving. We gebruiken iDeal betaling of contant bij afhalen:

iDeal: (internetbankieren)
Iedereen die bankiert via een Nederlandse bankrekening kan kiezen voor deze betaalmethode. Nadat je bestelformulier is ingevuld en je op de verzendknop hebt geklikt, wordt je naar een beveiligde
betalingsomgeving van je eigen bank geleid. Het totaalbedrag staat al ingevuld en je hoeft alleen met je  inloggegevens en unieke TAN-code de betaling te bevestigen. iDeal is een zeer veilige en veel gebruikte betalingsmethode die wordt gegarandeerd door de Nederlandse banken. Na de betaling ontvang je per email een bevestiging van je bestelling.

Verzendkosten of ophalen
De verzend- en afhandelingskosten zijn binnen Nederland €5,95 (incl. BTW) ongeacht de inhoud of grootte van je pakket. Je kunt je bestelling eventueel ophalen in Andijk.  Per e-mail kunnen we dan een afspraak voor het ophalen maken.

Gratis verzending binnen Nederland
Bij een bestelbedrag van €50,- of hoger verschijnt automatisch de optie van gratis verzending (enkel binnen NL).

Verzending
Je bestelling wordt zo snel mogelijk verstuurd na ontvangst van je betaling. Bestellingen die voor 15.00 uur zijn gedaan, worden dezelfde werkdag verzonden. Voor bestellingen die persoonlijk voor je worden gemaakt is de levertijd 2-3 werkdagen. Voor levering buiten Nederland gelden iets langere levertijden. Wij maken gebruik van een track & trace code bij het versturen van al onze pakketten.

We wensen je veel shopplezier!